Urządzenia i Akcesoria
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
beets, raw small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm/2 in. long)250 g
-
burrata cheese drained250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
40 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
284 kJ /
67.9 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai Cucumber Salad
15 min
Veggie Pulp Crackers
11 godz. 30 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15 min
Mushroom Carpaccio
25 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Courgette and Lemon Sorbet
8 godz. 5 min
Balsamic Spelt Salad
20 min
Tomato Soup Paste
35 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20 min
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1 godz. 50 min
Fennel Apple Salad
20 min