Urządzenia i Akcesoria
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
beets, raw small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm/2 in. long)250 g
-
burrata cheese drained250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
40 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
284 kJ /
67.9 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot Carpaccio
20 min
Herb Mustard
8 godz. 10 min
Tahini
25 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30 min
Roasted Cauliflower Houmous
30 min
Spelt
2 godz. 40 min
Grissini with Parmesan and Herbs
5 godz. 10 min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 godz. 10 min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 godz. 15 min
Carrot and Chickpea Spread
15 min
Rye Flatbreads
2 godz. 10 min
Grilled scallops with chilli jam
25 min