Urządzenia i Akcesoria
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
beets, raw small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm/2 in. long)250 g
-
burrata cheese drained250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
40 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
284 kJ /
67.9 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and Potato Soup
40 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Beetroot Carpaccio
20 min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1 godz. 5 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Broccoli almond soup
30 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Avocado and Cashew Chocolate Mousse
5 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40 min