Urządzenia i Akcesoria
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
beets, raw small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm/2 in. long)250 g
-
burrata cheese drained250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
40 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
284 kJ /
67.9 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Christmas Cheese and Onion Quiche (UK)
1 godz. 45 min
Radish, Carrot and Coriander Salad
15 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Grated Carrot Salad
10 min
Spicy Cajun Rub
5 min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Sautéing Turkey Strips
Brak ocen
Vegetable Stock Paste
50 min
Whiskey Cream Liqueur
15 min
Mango chutney
1 godz. 20 min
Poached eggs using blade cover
30 min