![Cutter Beet Carpaccio (TM6) Cutter Beet Carpaccio (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e17187c5-8766-4f6c-b265-211f90f6e39b/Derivates/96d8f129-b657-441c-a521-2fc6a32934b3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g beets, raw, small, peeled (see Tip)
- 250 g zucchini, cut into pieces (5 cm/2 in. long)
- 250 g burrata cheese, drained
- extra virgin olive oil, for drizzling
- sea salt, to serve
- ground black pepper, to serve
- fresh basil leaves, hand torn
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 284 kJ / 67.9 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 1.6 g
- Tłuszcz
- 5.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 40 mg
Alternatywne przepisy
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Marinated peppers
55min
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)
Brak ocen
Canarian Potatoes with Red and Green Sauce
1h
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
13 Std.
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Raspberry and Basil Sangria
40 min
Pasta with leek and ajvar
30 min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
40 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1h