Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 白蘿蔔 ,去除外皮,縱切成四等份
- 2 茶匙 鹽
- 3 大匙 韓國柚子茶(醬)
- 2 大匙 米醋
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 242.6 kJ / 58 kcal
- Białko
- 0.4 g
- Węglowodany
- 7.3 g
- Tłuszcz
- 3.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 729.8 mg