
Urządzenia i Akcesoria
韓式牛肉飯捲
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
牛肉條150 克
-
韓國麻油8 茶匙
-
醬油2 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
二砂糖1 大匙
-
紅蘿蔔 ,去皮,對半縱切再切段(5公分)200 克
-
鹽1 ¾ 茶匙
-
米320 克
-
蛋 ,打散2 顆
-
水1600 克
-
菠菜 ,切段(約10公分)300 克
-
油2 茶匙
-
醃黃蘿蔔 ,切5根長條狀(約15 x 1公分)100 克
-
海苔片5 張
-
白芝麻1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
505.1 kcal /
2113.4 kJ
Białko
20.2 g
Tłuszcz
12.2 g
Węglowodany
78.1 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Sód
706.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

切片刨絲神器
19 Przepisów
Tajwan
Tajwan