韓式牛肉飯捲

韓式牛肉飯捲

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    15 克
  • 牛肉條
    150 克
    150 克 火鍋牛肉片
  • 韓國麻油
    8 茶匙
  • 醬油
    2 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 二砂糖
    1 大匙
  • 紅蘿蔔 ,去皮,對半縱切再切段(5公分)
    200 克
  • 1 ¾ 茶匙
  • 320 克
  • ,打散
    2 顆
  • 1600 克
  • 菠菜 ,切段(約10公分)
    300 克
  • 2 茶匙
  • 醃黃蘿蔔 ,切5根長條狀(約15 x 1公分)
    100 克
  • 海苔片
    5 張
  • 白芝麻
    1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 505.1 kcal / 2113.4 kJ
Białko 20.2 g
Tłuszcz 12.2 g
Węglowodany 78.1 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Sód 706.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...