荔枝覆盆子巴伐利亞蛋糕
TM31 TM5 TM6

荔枝覆盆子巴伐利亞蛋糕

(Brak ocen)

Składniki

餅乾派底

  • 150 克 冰糖粉
  • 150 克 杏仁粉
  • 6 顆 蛋白
  • 250 克 覆盆子, 可多備一些裝飾用
    lub 250 克 藍莓, 可多備一些裝飾用

蛋糕體

  • ½ 顆 萊姆皮, 可多備一些裝飾用
  • 50 克 水
  • 4 片 明膠片, 置於冰水中軟化,擠乾水份
  • 200 克 新鮮荔枝, 取果肉、去核,可多備一些裝飾用
  • 80 - 100 克 冰糖粉
  • 300 克 鮮奶油
  • 2 顆 蛋白

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1127 kJ / 269 kcal
Białko
3.8 g
Węglowodany
45.7 g
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
2.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy