
Urządzenia i Akcesoria
荔枝覆盆子巴伐利亞蛋糕
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz.
10 人份
Składniki
餅乾派底
-
冰糖粉150 克
-
杏仁粉150 克
-
蛋白6 顆
-
覆盆子 可多備一些裝飾用250 克
蛋糕體
-
萊姆皮 可多備一些裝飾用½ 顆
-
水50 克
-
明膠片 置於冰水中軟化,擠乾水份4 片
-
新鮮荔枝 取果肉、去核,可多備一些裝飾用200 克
-
冰糖粉80 - 100 克
-
鮮奶油300 克
-
蛋白2 顆
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
269 kcal /
1127 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
8.7 g
Węglowodany
45.7 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

甜蜜下午茶
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan