
Urządzenia i Akcesoria
香料油漬風乾小番茄
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz.
4 人份
Składniki
-
小番茄 (洗淨,去蒂頭)550 克
-
蒜頭 ,切半10 克
-
新鮮羅勒 (或九層塔)10 克
-
橄欖油100 克
Wartości odżywcze na 4 人份
Kalorie
1241.7 kcal /
5190.3 kJ
Białko
5.1 g
Tłuszcz
121.3 g
Węglowodany
40.3 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
32.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

用低溫烘培自製美味
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan