香料油漬風乾小番茄

香料油漬風乾小番茄

5.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz.
4 人份

Składniki

  • 小番茄 (洗淨,去蒂頭)
    550 克
  • 蒜頭 ,切半
    10 克
  • 新鮮羅勒 (或九層塔)
    10 克
    5 克 新鮮迷迭香
  • 橄欖油
    100 克

Wartości odżywcze na 4 人份

Kalorie 1241.7 kcal / 5190.3 kJ
Białko 5.1 g
Tłuszcz 121.3 g
Węglowodany 40.3 g
Błonnik 9.2 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 32.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...