Baguete com mousse de pato e cebola caramelizada

Baguete com mousse de pato e cebola caramelizada

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 doses

Składniki

  • peito de pato c/ pele
    250 g
    250 g bifes de peru, (ver dica)
  • azeite p/ fritar o peru
    1 c. sopa de
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta preta
    ½ c. chá de
  • cebola
    80 g
  • manteiga
    60 g
  • filete de anchova, em óleo
    10 g
  • paprika fumada
    ¼ c. chá de
  • alho em pó
    ½ c. chá de
  • fiambre em cubos
    70 g
  • rum
    10 g
  • queijo-creme
    100 g
  • maçã s/ casca, cortada em metades
    200 g
  • baguete cortados ao meio verticalmente
    2 pedaços de
  • açúcar amarelo
    1 c. chá de

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 doses

Sód 2972.2 mg
Białko 74.8 g
Kalorie 6566.5 kJ / 1569.4 kcal
Tłuszcz 115.1 g
Błonnik 8.2 g
Tłuszcz nasycony 57.6 g
Węglowodany 57.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...