Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g romaine lettuce, halved to fit in feeder tube
- 600 g Bosc pears or similar, halved, cored and stems removed
- 1 tbsp walnut oil
- 150 g blue cheese, crumbled, divided
- 50 g toasted hazelnuts, chopped, divided
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1369.5 kJ / 327.3 kcal
- Białko
- 10.5 g
- Węglowodany
- 25.8 g
- Tłuszcz
- 22.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.1 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 460.9 mg
Alternatywne przepisy
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Three Egg French Omelet
30 Min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
1h 30 min
Crunchy Potato Sticks (TM5)
Brak ocen
Potato Pancakes
45 min
Crispy Eggplant with Tomato Basil Sauce (Hestan Cue™) Metric
50 Min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Tomato Bread Pudding
30 Min
Ham mousse
10 min
Cauliflower with Pea Purée
40 min
Hokkaido Cupcakes
45 min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 Min