Cutter Beet Carpaccio
TM6 TM5

Cutter Beet Carpaccio

(Brak ocen)

Składniki

  • 300 g beets, raw, small, peeled (see Tip)
  • 250 g zucchini, cut into pieces (5 cm/2 in. long)
  • 250 g burrata cheese, drained
  • extra virgin olive oil, for drizzling
  • sea salt, to serve
  • ground black pepper, to serve
  • fresh basil leaves, hand torn

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
284 kJ / 67.9 kcal
Białko
3.9 g
Węglowodany
1.6 g
Tłuszcz
5.1 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Błonnik
0.5 g
Sód
40 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy