Cutter Beet Carpaccio

Cutter Beet Carpaccio

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • beets, raw small, peeled (see Tip)
    300 g
  • zucchini cut into pieces (5 cm/2 in. long)
    250 g
  • burrata cheese drained
    250 g
  • extra virgin olive oil for drizzling
  • sea salt to serve
  • ground black pepper to serve
  • fresh basil leaves hand torn

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 67.9 kcal / 284 kJ
Białko 3.9 g
Tłuszcz 5.1 g
Węglowodany 1.6 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Sód 40 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...