Urządzenia i Akcesoria
Cutter Beet Carpaccio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
beets, raw small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm/2 in. long)250 g
-
burrata cheese drained250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
40 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
284 kJ /
67.9 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with almonds and raisins
30 min
Semolina pancakes (Beghrir)
1 godz.
Indian Bafauri Dhal Patties
4 godz. 30 min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Savory tart with tuna, eggs and capers
1 godz.
Semolina pancakes (Beghrir)
1 godz.
Chicken curry with okra (quwarman al dajaj)
50 min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min
Tabouleh with quinoa and tuna
40 min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2 godz. 30 min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30 min