Urządzenia i Akcesoria
Cutter Beet Carpaccio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
beets, raw small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm/2 in. long)250 g
-
burrata cheese drained250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
40 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
284 kJ /
67.9 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pistachio and chocolate kataifi slice
12 godz. 45 min
Orange sponge cake
1 godz.
Sweet Potato Cheesecake Bars
Brak ocen
Salmon with Grapefruit Quinoa
Brak ocen
Date and Nut Balls
20 min
Soba noodles
1 godz.
Steamed Scallion Rolls
3 godz.
Calamari tray bake with pil pil and risoni
1 godz.
Traditional Apple pie
1 godz. 30 min
Chocolate sauce
20 min
Traditional minestrone
45 min
Beauty booster smoothie
5 min