Urządzenia i Akcesoria
Cutter Beet Carpaccio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
beets, raw small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm/2 in. long)250 g
-
burrata cheese drained250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
40 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
284 kJ /
67.9 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey Tonnato with Warm Potato Salad
Brak ocen
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Sous-vide Miso Aubergine
40 min
Steamed Trout
20 min
Olive oil, garlic and almond soup
5 min
Monkfish tagine with preserved lemon
1 godz. 35 min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 godz. 30 min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 godz. 10 min
Tarator (tahini dip)
5 min
Beetroot soup (gut health)
40 min
Cardamom and lime syrup cake
1 godz. 35 min