Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Galette Hamuru
- 150 g tereyağı, soğuk, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 300 g un, tezgahı unlamak için ekstra un
- 90 g soğuk su
- ½ tk tuz
İç Malzemesi ve Pişirilmesi
- 350 g kabak, küçük boy, soyulmamış, uçları kesilmiş (2-3 kabak)
- 350 g erik domates, sert, bütün (bk. Öneriler)
- 190 g kurutulmuş domates, yağ içinde, yağı süzülmüş
- 30 g su
- 10 g frenk soğanı, ince dilimlenmiş
- ½ tk tuz, serpmek için ekstra 2-3 tutam tuz
- un, serpmek için
- 1 tutam karabiber
- 60 g Parmesan peyniri, rendelenmiş
- süt, sürmek için
- 10 fesleğen yaprağı
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1581.2 kJ / 377.9 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 45.3 g
- Tłuszcz
- 18.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.1 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 507.9 mg
Alternatywne przepisy
Körili Tavuklu Wrap
50 min
Köri, Kuzu Üzüm ve Mayonezli Tavuk Ezmesi ( Coronation Chicken)
45 min
Kinoalı Sebzeli Somon Salatası
35 min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1h
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1 godz. 25 min
Çıtır Tavuk, Coleslaw ve Ballı Hardallı Mayonez
1h 10min
Pancar Carpaccio
Brak ocen
Patates Graten
1h 10min
Soğuk Dalgona Kahvesi
10 dk
Dana Etli Bolonez
45 min
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50 min
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1h