Urządzenia i Akcesoria
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Onion Bhajis
-
onions halved or cut in wedges that fit in feeder450 g
-
fresh green chillies halved, deseeded if desired, to taste¾ - 1 ¼
-
fresh coriander leaves4 ½ Tbsp
-
chickpea flour (see tip)150 g
-
baking powder¾ tsp
-
fine sea salt¾ - 1 ¼ tsp
-
ground cumin1 ½ tsp
-
ground turmeric¾ tsp
-
black mustard seeds (opcjonalnie)1 ½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ¾ lemon)30 g
-
water150 g
-
sunflower oil for deep frying
Coriander Chilli Dip
-
fresh coriander leaves and stems, cut in pieces75 g
-
fresh green chillies deseeded if desired, to taste1 ½ - 2 ½
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)1 ½ cm
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)30 g
-
Greek yoghurt75 g
-
ground cumin¾ tsp
-
fine sea salt to taste½ - ¾ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
659.8 mg
Białko
9.8 g
Kalorie
799 kJ /
191 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
9.8 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
33.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry, Lime and Mint Cordial
50 min
Potato, Pea and Onion Samosa
1 godz. 35 min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 godz.
Quick Flatbreads
20 min
Spiced Apple Pie
2 godz.
Welsh Cakes
35 min
Beef Satay with Rainbow Noodles
1 godz. 30 min
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip (TM5)
1 godz.
Cucumber and Mint Raita
25 min
Tandoori Marinade
10 min
Caramelised Red Onion Chutney
24 godz.
Onion Bhaji
45 min