
Urządzenia i Akcesoria
Leinsamen-Flammkuchen mit Lachs und Champignons
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 Portionen
Składniki
-
Eiweiß2
-
Leinsamen25 g
-
Emmentaler in Stücken130 g
-
Eigelb2
-
Quark100 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer5 Prisen
-
Crème fraîche100 g
-
Sahne-Meerrettich15 g
-
Räucherlachs in Streifen (2-3 cm)50 g
-
Champignons in dünnen Scheiben50 g
-
Dill abgezupft10 g
-
Rucola20 g
-
Zitronensaft2 TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
581 kcal /
2432 kJ
Białko
37 g
Tłuszcz
43 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Sód
1147 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Lecker Low Carb!
19 Przepisów
Niemcy
Niemcy