Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g zalmfilet, vers, ontveld in 1 stuk, 12-15 cm lang
- 2 tl fijn zeezout
- water om schoon te maken
- 10 g nori vel, in stukken gesneden (ongeveer 5 cm)
- water om de vacuümzak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
30
g vers geperst citroensap (ca. ½ citroen) (zie Tip)
lub 1 afgestreken tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder) - 2000 g koud water om het koken te stoppen
- 20 g kaviaar (zwart)
- 50 g framboos
- 50 g aalbes
- 10 g microgreens
- 1 tl zeezoutvlokken
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 812.4 kJ / 194.2 kcal
- Białko
- 18.3 g
- Węglowodany
- 2.5 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 1202.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45 Min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
Brak ocen
Boter plank met spinaziepesto
10 min
Familie kip galette
1h 55min
Aardappeltortilla met chorizo
50 Min
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2 Std.
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Brak ocen
Rudolphs Mocktail
30 Min
Koekjes met chocopasta
1 Std. 40 Min
Victoria Sponge cake
Brak ocen
Lemon curd
20 min
Gele smoothie bowl
2 Std. 20 Min