Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g zalmfilet, vers, ontveld in 1 stuk, 12-15 cm lang
- 2 tl fijn zeezout
- water om schoon te maken
- 10 g nori vel, in stukken gesneden (ongeveer 5 cm)
- water om de vacuümzak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
30
g vers geperst citroensap (ca. ½ citroen) (zie Tip)
lub 1 afgestreken tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder) - 2000 g koud water om het koken te stoppen
- 20 g kaviaar (zwart)
- 50 g framboos
- 50 g aalbes
- 10 g microgreens
- 1 tl zeezoutvlokken
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 812.4 kJ / 194.2 kcal
- Białko
- 18.3 g
- Węglowodany
- 2.5 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 1202.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pruimenjam
Nessuna valutazione
Zuivelvrije tzatziki
Nessuna valutazione
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Nessuna valutazione
Ingemaakte citroenen
Nessuna valutazione
Karamel parfait
Nessuna valutazione
Vanille-mascarpone parfait
2h 40 min
Mini panettone
Nessuna valutazione
Pompoen vingers
Nessuna valutazione
Peren in rode wijn
3u. 20min
Kruiden- en citroenzout
1 godz.
Kip-miso stoofpot
1sa 45 dk