洋葱丝炒牛肉(TM5)
TM6 TM5

洋葱丝炒牛肉(TM5)

(Brak ocen)

Składniki

  • 300 克 洋葱 ,按大小一切二或一切四,切成能放入进料口的长块状
  • 25 克 油
  • 1 根 葱 ,切段
  • 1 瓣 蒜头 ,切片
  • 200 克 牛里脊 ,切丝
  • 15 克 生抽
  • 5 克 老抽
  • 1 小撮 盐

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1210 kJ / 289.5 kcal
Białko
24.6 g
Węglowodany
17.7 g
Tłuszcz
13.7 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Błonnik
1.5 g
Sód
658.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy