![Cholent TM6 Cholent TM6](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f8395bb9-448b-43d1-a2b3-3aaabbe7f1f9/Derivates/edea20ab-e22e-41a8-adc4-a116d7106c7b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de cebolla, en trozos
- 3 dientes de ajo, pelados y en mitades
- 30 g de aceite vegetal
- 200 g de papas cambray
- 125 g de alubias secas, remojadas por 12 horas y escurridas
- 50 g de cebada perlada
- 1 hoja de laurel seca
- 400 g de carne de res para estofados, en trozos
- 2 cdita de paprika
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ¾ g de pimienta negra molida, o al gusto
-
800
g de caldo de res
lub 800 g de agua y 1 cubo de concentrado de caldo de res
- Wartości odżywcze
- na 8 porciones
- Kalorie
- 7249 kJ / 1726 kcal
- Białko
- 130 g
- Węglowodany
- 172 g
- Tłuszcz
- 59 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 24 g
- Sód
- 5072 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4hod. 15min
Bowl de pollo Shawarma
1sa
Palitos de pan crujientes con tocino y queso
35min
Ñoquis rellenos de mozzarella y pan rallado
2 Std.
Pilaf de arroz salvaje con agujas de cerdo TM6
1 Std. 10 Min
Bolas de matza
50min
Pastel de abejas con glaseado
1 godz. 25 min
Latkes de papa
45min
Jalá
2 Std.
Carne Guisada del Sur de Texas
1 Std. 20 Min
Tom yum
40min
Boeuf burguignon
1 Std. 10 Min