Wersje kompatybilne
Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 gramů kávových zrn
- 30 gramů staršího chleba
- ½ čajové lžičky papriky, mleté
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 60 gramů šalotky
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů másla
- 10 gramů olivového oleje
- 200 gramů zeleného hrášku, čerstvého nebo mraženého
- 200 gramů brambor, na kousky (2 cm)
- 350 gramů vody
- 1 čajová lžička zeleninového vývaru v prášku
- 700 gramů candáta, filetů, s kůží (3–4 filety)
- 3 špetky soli
- 3 špetky pepře černého, mletého
- 4 polévkové lžíce oleje na smažení
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 7757 kJ / 1854 kcal
- Białko
- 156.8 g
- Węglowodany
- 100.3 g
- Tłuszcz
- 90.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.7 g
- Błonnik
- 18.3 g
- Sód
- 2237.4 mg
Alternatywne przepisy
Losos vařený v páře se zeleninou v balíčku se žlutou rýží a rozinkami
40min
Turecká vejce (Cilbir) na řeckém jogurtu, servírovaná s opečeným chlebem a zeleninovým salátem
30 min
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55min
Virgin citrónový koktejl s tymiánovým sirupem
45 min
Žebírka s kávovou omáčkou
40min
Treska v pivním těstíčku
30 min
Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami
22min
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30 min
Pivní česnekovo-sýrové fondue
30 min
Kuřecí casserole se spiralizovanými batáty
1h 10min
Kaštanová krémová polévka
1h 10min
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40min