Wersje kompatybilne
Treska s bramborovo-dýňovou krustou a vinnou omáčkou
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Treska s bramborovo-dýňovou krustou
- 1 stroužek česneku
-
150
gramů dýně Hokkaidó, na kousky (2 cm)
lub 150 gramů máslové dýně, oloupané, na kousky (2 cm) - 150 gramů brambor, na kousky
- 40 gramů cibule, napůl
- citrónová šťáva, pár kapek
- 1 vejce
- ½ - 1 čajová lžička soli, dle chuti
- 4 kusy tresky polak (každý cca 120 gramů)
- sůl, dle chuti
- pepř černý, mletý, dle chuti
Vinná omáčka
- 30 gramů šalotky, napůl
- 30 gramů jarní cibulky, na kousky
- 2 snítky kopru, čerstvého, pouze lístky
- 10 gramů másla
- 50 gramů vína bílého, suchého (Chablis)
- 200 gramů smetany
- 10 gramů hladké mouky
-
1
zeleninový bujón (pro 0,5 l vody), rozdrobený
lub 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty, domácí - kopr, čerstvý, za ozdobu (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1488 kJ / 355 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
40 min
Králík s černou omáčkou
55 min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2 godz. 20 min
Houbové rizoto s mascarpone
30 min
Filet z pangase s křenovo-hořčičnou krustou
1h 5min
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40 min
Líčka marinovaná v černém pivu
4 Std. 35 Min
Losos v balíčku se sušenými rajčaty a kuskusem
35 min
Lososové rizoto s fenyklem
25 min
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2 godz. 20 min
Kari nudle s vepřovým masem
45 min
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50 min