
Urządzenia i Akcesoria
義式煮海鮮
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
各式海鮮,煮湯用 ,洗淨(魚片或魚塊、花枝、小卷、蛤蜊、蝦、淡菜等等)1500 克
-
新鮮巴西利 ,只取葉子,洗淨1 把
-
特級初榨橄欖油50 克
-
蒜頭4 粒
-
洋蔥 ,切塊50 克
-
紅辣椒,任一種類 ,去籽1 支
-
罐裝切碎番茄400 克
-
番茄糊1 大匙
-
不甜白酒100 克
-
葡萄酒醋10 克
-
鹽1 小撮
-
麵包8 片 (薄片)
Wartości odżywcze na 4 人份
Kalorie
2128 kcal /
5096 kJ
Białko
134.4 g
Tłuszcz
72.1 g
Węglowodany
250.9 g
Błonnik
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

聖誕饗宴
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan