
Urządzenia i Akcesoria
Doce de amêndoa e ovos-moles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 doses
Składniki
Ovos-moles
-
açúcar200 g
-
água85 g
-
gemas de ovo12
Bolo
-
açúcar300 g
-
amêndoa s/ pele350 g
-
claras de ovo12
-
sumo de limão5 - 8 gotas de
-
sal1 pitada de
-
amêndoa laminada torrada150 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
464.2 kcal /
1942.2 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
25.2 g
Węglowodany
50.9 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Sód
69 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Doces de Natal
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia