Urządzenia i Akcesoria
Biscoitos de pistácio e cacau em espiral
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
30 unidades
Składniki
-
açúcar150 g
-
pistácios s/ casca e s/ sal40 g
-
farinha tipo 55300 g
-
fermento p/ bolos½ c. chá de
-
manteiga240 g
-
cacau em pó30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
7.4 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
514.3 kJ /
122.9 kcal
Tłuszcz
7.3 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dezembro com a Bimby®
49 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Trufas de castanha
3 godz.
Bolo formigueiro
55 min
Cavacas de Resende
1 godz.
Bolos de arroz
35 min
Queques de amêndoa
1 godz.
Pão de curgete e cenoura
1 godz. 45 min
Segredinhos
40 min
Torta marmoreada de tiramisu
3 godz.
Broinhas de castanha
1 godz. 30 min
Brownies de abóbora e pepitas de chocolate
55 min
Madalenas com nozes
35 min
Tarte de abóbora
1 godz. 35 min