Urządzenia i Akcesoria
Coleslaw z tartych i krojonych warzyw (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 porcji
Składniki
-
300 g białej kapusty bez twardych części, pokrojonej na kawałki, które zmieszczą się w szerokiej części podajnika
-
230 g marchewki z odciętymi końcówkami
-
¾ - 1 ¼ czerwonej cebuli (opcjonalnie) przekrojonej na pół
-
¾ - 1 ¼ jabłek nieobranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki, które zmieszczą się w szerokiej części podajnika
-
6 łyżek majonezu
-
½ - 1 łyżeczka soli
-
3 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
414.1 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
616.1 kJ /
147.3 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tzatziki z tartych ogórków z miętą (TM5)
45 min
Surówka z marchewki, selera i jabłka (TM5)
10 min
Tarte ogórki kiszone - na zupę ogórkową (TM6, TM7)
122 godz. 20 min
Surówka z tartego selera z domowym majonezem (TM6, TM7)
10 min
Coleslaw z tartych i krojonych warzyw (TM6, TM7)
10 min
Pikle z krojonych ogórków (TM6, TM7)
48 godz. 20 min
Marchewkowe nachos z guacamole (TM5)
1 godz. 10 min
Lemoniada detox (TM5)
35 min
Sałatka ziemniaczana z ziołowym sosem winegret (TM5)
45 min
Surówka z tartego selera z domowym majonezem (TM5)
10 min
Placki z tartych ziemniaków (TM5)
45 min
Surówka z białej kapusty z sosem rzodkiewkowym
10 min