Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 portioner
Składniki
-
løg skåret i halve60 g
-
fed hvidløg1
-
olivenolie15 g
-
tomat, moden skåret i mindre stykker (2-3 cm)150 g
-
rød peberfrugt skåret i mindre stykker (2-3 cm)50 g
-
blandede urter, tørrede (fx timian, rosmarin, merian, basilikum, persille)½ spsk
-
salt½ tsk
-
sort peber, friskkværnet1 knivspids
-
aubergine skåret i mindre stykker (2-3 cm)150 g
-
courgette skåret i mindre stykker (2-3 cm)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
593.6 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
548.4 kJ /
131.1 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
14.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cremede champignoner
Brak ocen
Blomkålsris
10 min
Karry-rejer (2500 kcal)
Brak ocen
Falafel-vafler
Brak ocen
Ris salat med grøntsager
Brak ocen
Couscoussalat med gulerød, kikærter og karry.
Brak ocen
Bulgurhvede
Brak ocen
Tostadas med kylling og raja
40 min
Asparges med citronkapers
Brak ocen
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Brak ocen
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Brak ocen
Pimento dip
Brak ocen