
Urządzenia i Akcesoria
醃漬黃瓜(TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 48 godz. 20 min
2 罐
Składniki
-
棕芥末籽4 茶匙
-
蒜頭 ,切碎2 粒
-
整粒黑胡椒2 茶匙
-
紅辣椒片 (opcjonalnie)½ - 1 茶匙
-
新鮮綜合香草 (opcjonalnie) (蒔蘿、百里香、迷迭香)2 枝
-
小黃瓜 (每根約200克),切除頭尾3 - 4 根
-
水130 克
-
蘋果醋130 克
-
鹽2 茶匙
-
糖 (opcjonalnie)1 大匙
Wartości odżywcze na 1 罐
Kalorie
114 kcal /
477.5 kJ
Białko
6.5 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Sód
2366 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品配件食譜
42 Przepisy
Tajwan
Tajwan