醃漬黃瓜(TM6)

醃漬黃瓜(TM6)

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 48 godz. 20 min
2 罐

Składniki

  • 棕芥末籽
    4 茶匙
  • 蒜頭 ,切碎
    2 粒
  • 整粒黑胡椒
    2 茶匙
  • 紅辣椒片 (opcjonalnie)
    ½ - 1 茶匙
  • 新鮮綜合香草 (opcjonalnie) (蒔蘿、百里香、迷迭香)
    2 枝
  • 小黃瓜 (每根約200克),切除頭尾
    3 - 4 根
  • 130 克
  • 蘋果醋
    130 克
  • 2 茶匙
  • 糖 (opcjonalnie)
    1 大匙

Wartości odżywcze na 1 罐

Kalorie 114 kcal / 477.5 kJ
Białko 6.5 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Sód 2366 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...