Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 garlic cloves
- 1 ½ oz sugar
- 1 ½ oz soy sauce
- 1 ½ oz gochujang (Korean chili paste)
- 1 tbsp gochugaru (Korean red chili powder), to taste (see Tip)
- ½ oz kombu seaweed, torn into pieces (approx. 2 in.)
- 6 oz white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)
- 12 oz water
- 8 oz cabbage, diced (1 in.)
- 16 oz garaetteok (Korean rice cake), small cylindrically shaped rice sticks
- 6 oz fish cakes, cut into planks (4 in. x 2 in.)
- 2 green onions, thinly sliced, plus extra to garnish
- 2 - 3 tsp toasted sesame seeds, to garnish (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1241.1 kJ / 296.6 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 52.1 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 1198.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Skin Glow Detox Juice
10min
Spiralized Skirt Steak Salad
35min
Carrot Rice
1 godz. 20 min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
2 Std. 10 Min
Crispy Korean tofu
1 godz. 20 min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1 godz. 20 min
One Pot Ravioli Soup
30 min
Hotteok (sweet filled pancakes)
1h 50min
Baked Sushi
1 godz. 15 min
Steamed Siew Mai
5h
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1h 5 min