Urządzenia i Akcesoria
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
sugar1 ½ oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
gochujang (Korean chili paste)1 ½ oz
-
gochugaru (Korean red chili powder) to taste (see Tip)1 tbsp
-
kombu seaweed torn into pieces (approx. 2 in.)½ oz
-
white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)6 oz
-
water12 oz
-
cabbage diced (1 in.)8 oz
-
garaetteok (Korean rice cake) small cylindrically shaped rice sticks16 oz
-
fish cakes cut into planks (4 in. x 2 in.)6 oz
-
green onions thinly sliced, plus extra to garnish2
-
toasted sesame seeds (opcjonalnie) to garnish2 - 3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1198.8 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
1241.1 kJ /
296.6 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
52.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dubai pistachio chocolate balls
1 godz. 45 min
Sous-vide fish with lemon and herbs
1 godz. 15 min
Sayur Asem
15 min
Sambal Goreng Pengantin
40 min
Black sticky rice pudding
9 godz. 40 min
Chocolate Tea
15 min
Air Katira (Katira Drink)
10 min
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1 godz. 5 min
Homemade Chicken Stock Powder
1 godz. 35 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 min