Urządzenia i Akcesoria
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
sugar1 ½ oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
gochujang (Korean chili paste)1 ½ oz
-
gochugaru (Korean red chili powder) to taste (see Tip)1 tbsp
-
kombu seaweed torn into pieces (approx. 2 in.)½ oz
-
white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)6 oz
-
water12 oz
-
cabbage diced (1 in.)8 oz
-
garaetteok (Korean rice cake) small cylindrically shaped rice sticks16 oz
-
fish cakes cut into planks (4 in. x 2 in.)6 oz
-
green onions thinly sliced, plus extra to garnish2
-
toasted sesame seeds (opcjonalnie) to garnish2 - 3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1198.8 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
1241.1 kJ /
296.6 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
52.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 Min
Sup Buntut
3 Std.
Trader's Rice with Tuna Gulai and Acar
1 Std. 40 Min
Ratatouille (Confit Byaldi)
2 Std.
Bibimbap
55 Min
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2 Std. 25 Min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5 Std. 40 Min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1 Std. 15 Min
Gochujang Ramen Noodles
30 Min
Curry Mee
30 Min
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1 Std. 10 Min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 Min