荷兰豆炒鸡肉
TM6 TM5 TM31

荷兰豆炒鸡肉

1.0 (1 ocena)

Składniki

  • 25 克 油
  • 120 克 鸡胸肉 ,切丝
  • 300 克 荷兰豆
  • 2 - 3 克 盐 ,约½茶匙

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
953 kJ / 228 kcal
Białko
18.5 g
Węglowodany
7.7 g
Tłuszcz
14.1 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Błonnik
2.1 g
Sód
728.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy