Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 克 油
- 120 克 鸡胸肉 ,切丝
- 300 克 荷兰豆
- 2 - 3 克 盐 ,约½茶匙
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 953 kJ / 228 kcal
- Białko
- 18.5 g
- Węglowodany
- 7.7 g
- Tłuszcz
- 14.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.9 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 728.7 mg