Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 克 猪里脊肉 ,切薄片
- 1 茶匙 料酒
- 1 茶匙 淀粉
- 1 片 姜
- 15 克 油
- 7 个 黑木耳,干的 ,泡水2小时沥干,一切二
- 10 克 葱 ,切段
- 1 汤匙 生抽
- 2 茶匙 醋
- 1 小撮 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 668 kJ / 159.7 kcal
- Białko
- 10.5 g
- Węglowodany
- 8.2 g
- Tłuszcz
- 8.6 g
- Błonnik
- 3.5 g