Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 水, 蒸煮用
- 100 克 新鲜三文鱼鱼排, 去皮去骨去鱼刺
- 1 茶匙 柠檬汁, 现挤
- Wartości odżywcze
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 887 kJ / 212 kcal
- Białko
- 22.3 g
- Węglowodany
- 0.2 g
- Tłuszcz
- 13.5 g
- Błonnik
- 0 g