Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 克 水 ,焯水用
- 500 克 牛尾 ,切成牛尾段,约1.5-2厘米厚
- 10 克 姜 ,切片
- 1 颗 八角
- 1 根 葱 ,切段
- 1200 克 水
- 30 克 料酒
- 200 克 白萝卜 ,去皮切块
- 2 茶匙 盐 ,约10克
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1195.5 kJ / 286 kcal
- Białko
- 15.8 g
- Węglowodany
- 2.7 g
- Tłuszcz
- 23.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.7 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 1082.7 mg