Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 300 克 羊肉 ,切0.3厘米片
- 150 克 大葱 ,切斜段,约3-4厘米长
- 5 克 料酒
- 5 克 生抽
- 5 克 老抽
- 5 克 麻油
- 1 小撮 盐
- 1 小撮 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1167.3 kJ / 279 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 6.6 g
- Tłuszcz
- 19.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.9 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 478.3 mg