Urządzenia i Akcesoria
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portie
Składniki
-
rode bieten klein, geschild (zie tip)300 g
-
courgette in stukken gesneden (5 cm lang)250 g
-
verse mozzarella uitgelekt (nettogewicht)250 g
-
extra vergine olijfolie om te besprenkelen
-
zeezout
-
zwarte peper, vers gemalen
-
basilicumblad, vers versnipperd
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
40 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
284 kJ /
67.9 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cutter+
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35 min
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
No ratings
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
No ratings
Snackflix Board
No ratings
Virgin appel cider old fashioned
No ratings
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45 min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1 h 20 min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
No ratings
Chorizo Quiche
2 h 30 min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
No ratings
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
No ratings