Wersje kompatybilne
Fusilli cu pesto, fasole verde și cartofi - Pasta alla genovese
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g parmezan, bucăți (2 cm)
- 30 g pecorino, bucăți (2 cm)
- 30 g semințe de pin, prăjite
- ½ cățel de usturoi
- 80 g frunze de busuioc proaspăt
- 130 g ulei de măsline extravirgin
- 3 lingurițe sare de mare
- 250 g cartofi, cuburi (2 cm)
- 1200 g apă, plus pentru gătirea pastelor
- 400 g paste uscate, tip fusilli
- 100 g fasole verde proaspătă, tăiate bucăți (3-4 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2217 kJ / 530 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 29 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Supă de pui și legume
1 Std. 30 Min
Panna Cotta cu piersici și sirop de cimbru
6h 15min
Spaghettini cu ardei
50 Min
Fettuccine Alfredo vegane, cu conopidă
50 Min
Budincă de migdale cu apă de trandafiri
1 Std. 20 Min
Paste cu Ragout de legume
45min
Supă de linte galbenă cu chifteluțe și budincă Solero
40 min
Lasagne cu pui și ciuperci
1 godz. 55 min
Parfait de vanilie și mascarpone
2h 40min
Smoothie ”Tort de morcovi”, la bol
10 Min
Sandviciuri calde, cu brânză și ciuperci
2sa 10 dk
Supă de ciuperci și curcan cu legume, la aburi
45min