Urządzenia i Akcesoria
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
Strawberry Sorbet
-
caster sugar150 g
-
lemon juice freshly squeezed10 g
-
ripe banana cut in pieces75 g
-
frozen strawberries500 g
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple peeled, cut vertically in 4-6 wedges1
(approx. 200 g each), core removed -
fresh mint leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2.7 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
667.9 kJ /
159.6 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
41.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond Ice Cream (No Added Sugar)
10 godz. 45 min
Chocolate Ice Cream Bon bon
Brak ocen
Pumpkin Chai Latte
20 min
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
2 godz.
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10 min
Mushroom Carpaccio (TM5)
25 min
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2 godz. 55 min
Vegan Butter
2 godz.
Brioche
5 godz.
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 godz. 50 min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2 godz. 15 min