Urządzenia i Akcesoria
Chocolate Soufflé with Orange
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
butter for greasing10 - 15 g
-
caster sugar for dusting
-
dark chocolate small pieces or callets150 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
double cream200 g
-
cornflour15 g
-
cocoa powder10 g
-
orange peel finely grated, to taste¾ - 1 Tbsp
-
egg whites from medium eggs4
-
icing sugar (opcjonalnie) for garnishing1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.2 g
Kalorie
2721 kJ /
650 kcal
Tłuszcz
47.6 g
Węglowodany
44.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Orange Mousse
2h 20min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1h 45min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6h 30min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4h 25min
Panna Cotta
6h 15min
Fruit Nectar
10min
Lemon Sorbet
8h 30min
Chocolate Mousse
3h 20min
Mango Cheesecake
6h 35min
Crème Pâtissière
15min
Pain Perdu with Pear, Ginger and Berry Compote
40min