Urządzenia i Akcesoria
Chocolate Soufflé with Orange
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
butter for greasing10 - 15 g
-
caster sugar for dusting
-
dark chocolate small pieces or callets150 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
double cream200 g
-
cornflour15 g
-
cocoa powder10 g
-
orange peel finely grated, to taste¾ - 1 Tbsp
-
egg whites from medium eggs4
-
icing sugar (opcjonalnie) for garnishing1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.2 g
Kalorie
2721 kJ /
650 kcal
Tłuszcz
47.6 g
Węglowodany
44.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fresh Fruit Tarts
7 godz. 5 min
Clotted Cream and Strawberry Ice Cream
24 godz.
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 min
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Crème caramel
2 godz. 45 min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4 godz. 40 min
Pear Frangipane
1 godz. 30 min
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 godz. 15 min
Quick Cheese Soufflés
45 min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3 godz. 45 min