Urządzenia i Akcesoria
Chocolate Soufflé with Orange
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
butter for greasing10 - 15 g
-
caster sugar for dusting
-
dark chocolate small pieces or callets150 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
double cream200 g
-
cornflour15 g
-
cocoa powder10 g
-
orange peel finely grated, to taste¾ - 1 Tbsp
-
egg whites from medium eggs4
-
icing sugar (opcjonalnie) for garnishing1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.2 g
Kalorie
2721 kJ /
650 kcal
Tłuszcz
47.6 g
Węglowodany
44.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9 godz.
Peach Melba
35 min
Choux Pastry
2 godz.
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
1 godz.
Piped Raspberry Mousse
1 godz.
Fruit Tart with Camomile Custard
2 godz.
Strawberry and White Chocolate Mousse Dessert
4 godz. 30 min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4 godz. 40 min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 godz. 15 min
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2 godz.
Strawberry Bavarois
6 godz.
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 godz. 20 min