
Urządzenia i Akcesoria
Bâtonnets de poisson cuits au four avec sauce au potiron
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
de pois chiches secs200 g
-
d'eau440 g
-
d'huile d'olive60 g
-
de poudre de curcuma séché½ c. à café
-
de sel1 ½ c. à café
-
de poivre noir, moulu½ c. à café
-
de filet de cabillaud, sans la peau coupé en bâtonnets (2 cm x 5 cm)500 g
-
d'oignon20 g
-
de chair de potiron pelé, coupé en morceaux (2-3 cm)450 g
-
de romarin frais feuilles seulement1 brin
Wartości odżywcze na 4 portions
Kalorie
1211 kcal /
5073 kJ
Białko
113 g
Tłuszcz
51 g
Węglowodany
68 g
Błonnik
25 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
1943 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Potiron & Poire
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks