Bâtonnets de poisson cuits au four avec sauce au potiron

Bâtonnets de poisson cuits au four avec sauce au potiron

3.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de pois chiches secs
    200 g
  • d'eau
    440 g
  • d'huile d'olive
    60 g
  • de poudre de curcuma séché
    ½ c. à café
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de poivre noir, moulu
    ½ c. à café
  • de filet de cabillaud, sans la peau coupé en bâtonnets (2 cm x 5 cm)
    500 g
  • d'oignon
    20 g
  • de chair de potiron pelé, coupé en morceaux (2-3 cm)
    450 g
  • de romarin frais feuilles seulement
    1 brin

Wartości odżywcze na 4 portions

Kalorie 1211 kcal / 5073 kJ
Białko 113 g
Tłuszcz 51 g
Węglowodany 68 g
Błonnik 25 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Sód 1943 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...