Terrine de betteraves et de fromage de chèvre

Terrine de betteraves et de fromage de chèvre

5.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions

Składniki

  • 500 g de betteraves cuites épluchées (voir "Conseil(s)"), coupées en morceaux de taille adaptée à la grande goulotte
  • 30 g de pacanes
  • 1 piment rouge frais
  • 5 g de feuilles de persil frais
  • 2 c. à soupe de feuilles d’estragon fraîches
  • 360 g de fromage de chèvre frais froid
  • 300 g de fromage à tartiner froid
  • ½ - 1 c. à thé de sel de mer
  • ½ c. à thé poivre moulu
  • pain en fines tranches et grillées pour le service

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 570 mg
Białko 12 g
Kalorie 1274 kJ / 305 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 14 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...