Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 克 水
- 30 克 酸菜
- 10 克 胡萝卜, 切丝
- 3 朵 干香菇, 泡水,切丝
- 200 克 新鲜白蘑菇, 切片
-
200
克 白玉菇, 切段
lub 200 克 猴头菇, 切段 - 100 克 玉米笋, 切段
- 200 克 金针菇
- 1 茶匙 盐
- 10 克 芹菜, 切末
- 少许 麻油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 242 kJ / 57 kcal
- Białko
- 4.568 g
- Węglowodany
- 10.25 g
- Tłuszcz
- 0.745 g
- Błonnik
- 4.49 g