玉米笋酸菜汤
TM31 TM5 TM6

玉米笋酸菜汤

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 1000 克 水
  • 30 克 酸菜
  • 10 克 胡萝卜, 切丝
  • 3 朵 干香菇, 泡水,切丝
  • 200 克 新鲜白蘑菇, 切片
  • 200 克 白玉菇, 切段
    lub 200 克 猴头菇, 切段
  • 100 克 玉米笋, 切段
  • 200 克 金针菇
  • 1 茶匙 盐
  • 10 克 芹菜, 切末
  • 少许 麻油

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
242 kJ / 57 kcal
Białko
4.568 g
Węglowodany
10.25 g
Tłuszcz
0.745 g
Błonnik
4.49 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy