藏式蔬菜浓汤
TM31 TM5 TM6

藏式蔬菜浓汤

(Brak ocen)

Składniki

  • 20 克 干香菇, 洗净,切块
  • 100 克 洋葱, 切块
  • 300 克 土豆, 去皮切块
  • 100 克 菱角, 去壳
  • 10 克 油
  • 100 克 牛肉肉糜
    lub 100 克 培根丁
  • 1000 克 水
  • 200 克 牛奶
  • 50 克 稀奶油
  • 1 汤匙 帕玛森奶酪粉
  • ¼ 茶匙 盐, 依个人口味调整
  • ¼ 茶匙 黑胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
929 kJ / 222 kcal
Białko
8.89 g
Węglowodany
23.51 g
Tłuszcz
1.015 g
Błonnik
2.19 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy