Schiacciata au saumon fumé

Schiacciata au saumon fumé

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 morceaux

Składniki

  • de farine de blé
    400 g
  • de jus de betterave rouge naturel, sans sucre
    150 g
  • de levure déshydratée
    5 g
  • de miel
    1 c. à soupe
  • d'huile d'olive plus extra pour graisser
    20 g
  • d'eau
    120 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de romarin frais en morceaux, plus un supplément pour la garniture
    3 - 4 brins
  • d'oignons rouges coupé en cercles (environ 2 mm)
    1 - 2
  • de gros sel
    1 - 2 pincées
  • de saumon fumé en tranches
    100 g

Wartości odżywcze na 1 morceaux

Kalorie 199 kcal / 832 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 31 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 514 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...