Wersje kompatybilne
Yorkshire puddings com recheio de atum e pickles da Susana Maridalho
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Recheio
- 500 g água
- 2 ovos
- 250 g atum em lata escorrido
- 100 g pickles
- 50 g pimento morrone
- 50 g maionese (ver dica)
- 30 g ketchup
- 40 g mostarda
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Yorkshire puddings
- 4 ovos
- 200 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal
- 200 g leite
- 12 c. chá de azeite
- Wartości odżywcze
- na 12 unidades
- Kalorie
- 11180.3 kJ / 2672.2 kcal
- Białko
- 143.1 g
- Węglowodany
- 173.1 g
- Tłuszcz
- 152.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 30.3 g
- Błonnik
- 8.5 g
- Sód
- 5728.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sanduíche de carne de porco desfiada
5h 15min
Piza com base de lentilhas
30min
Burrito Sushi - TM6
45 Min
Doce de morangos e chocolate - TM6
20 Min
Gelado de matcha
10u. 30min
Tosta de salada de beterraba com queijo halloumi
40min
Macarons de sementes de papoila com recheio de framboesa
2 Std. 30 Min
Risoto de açafrão com mousse de curgete
Brak ocen
Empadas de bacalhau
1h 20min
Salada de morango e burrata com pesto - TM6
20 Min
Sopa de tomate com quenelles de manjericão e tomate seco
1 Std. 30 Min
Papelotes de pescada e camarão com creme de cebola
40min