
Urządzenia i Akcesoria
Yorkshire puddings com recheio de atum e pickles da Susana Maridalho
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
12 unidades
Składniki
Recheio
-
água500 g
-
ovos2
-
atum em lata escorrido250 g
-
pickles100 g
-
pimento morrone50 g
-
maionese (ver dica)50 g
-
ketchup30 g
-
mostarda40 g
-
sal½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
Yorkshire puddings
-
ovos4
-
farinha tipo 65200 g
-
sal½ c. chá de
-
leite200 g
-
azeite12 c. chá de
Wartości odżywcze na 12 unidades
Kalorie
2672.2 kcal /
11180.3 kJ
Białko
143.1 g
Tłuszcz
152.5 g
Węglowodany
173.1 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
30.3 g
Sód
5728.1 mg