Yorkshire puddings com recheio de atum e pickles da Susana Maridalho

Yorkshire puddings com recheio de atum e pickles da Susana Maridalho

5.0 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
12 unidades

Składniki

Recheio
  • água
    500 g
  • ovos
    2
  • atum em lata escorrido
    250 g
  • pickles
    100 g
  • pimento morrone
    50 g
  • maionese (ver dica)
    50 g
  • ketchup
    30 g
  • mostarda
    40 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
Yorkshire puddings
  • ovos
    4
  • farinha tipo 65
    200 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • leite
    200 g
  • azeite
    12 c. chá de

Wartości odżywcze na 12 unidades

Kalorie 2672.2 kcal / 11180.3 kJ
Białko 143.1 g
Tłuszcz 152.5 g
Węglowodany 173.1 g
Błonnik 8.5 g
Tłuszcz nasycony 30.3 g
Sód 5728.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...