Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g manteiga
- 100 g farinha tipo 65
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2505.8 kJ / 598.9 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 40.3 g
- Tłuszcz
- 46 g
- Tłuszcz nasycony
- 28.7 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 7.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelado de menta e chocolate
24h
Sanduíches com gelado de iogurte, coco e cereja
11 godz.
Ovo de chocolate recheado com brigadeiro
3 godz. 45 min
Super Bowl Tropical
5min
Risoto de presunto Parma com figo
30 min
Bombons de gelado de menta
14 Std.
Picolé cremoso de morango
12h 15min
Choux crocante de chocolate e creme de avelã
9 Std. 15 Min
Risoto de caipirinha e vieiras
35min
Mousse de fruta
6 godz.
Crumble de noz com gelado de baunilha e molho de chocolate
40 min
Cake pops de chocolate branco
24h