![Ingwer-Knoblauch-Paste Ingwer-Knoblauch-Paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/32eab233cce3a6a7d39a8ff2d40650d1/Derivates/0733303566856eb4d1e682270aa0815c1a0daeaa.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g Ingwer, frisch, geschält, in Stücken (ca. 2 cm)
- 250 g Knoblauch, frisch, geschält
- 2 TL Salz
-
2
EL Sonnenblumenöl
lub Rapsöl
- Wartości odżywcze
- na 550 g
- Kalorie
- 2749 kJ / 656 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 93 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 7.3 g
- Sód
- 2411 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35 min
Wintersalat
55 min
Pastinaken-Kürbis-Suppe
35 min
Vanillezucker
72 Std.
Marzipan Glücksschweinchen
2h 30min
Kopfsalatsuppe
35 min
Babyfreundlicher Makrelenaufstrich
15 min
Nusszwieback
7h 50min
Apfel-Zwiebel-Schmalz
45 Min
Eierlikör mit ganzen Eiern
25 min
Linsenaufstrich
30 min
Champignonsauce
30 min