![Bacalao al estilo de Braga Bacalao al estilo de Braga](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/881A5839-A2C1-46F8-BCA2-BCB3313E91B9/Derivates/9f7070f3-1786-43c6-8b17-8e739943dd2c.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 110 g de aceite de oliva
- 4 de bacalao desalado, (aprox. 1000 g)
- 4 de dientes de ajo
- 20 g de paprika
- 30 g de perejil fresco
- 400 g de cebolla amarilla, en rodajas finas
- 2 hoja de laurel seca
- 1 pizca de sal
- 40 g de vinagre blanco
- 80 g de pimiento rojo, en tiras
- perejil fresco, picado
- papas fritas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2553 kJ / 610 kcal
- Białko
- 48.8 g
- Węglowodany
- 21.1 g
- Tłuszcz
- 36.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.1 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 383 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de papa y poro
40min
Pollo entero picante con papas y salsa de cilantro
4h 30 min
Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón
35min
Estofado de calamar, chorizo y alubias en cocción lenta TM6
5 godz. 30 min
Cochinita Pibil Demo
15 Min
Filete de res con dos salsas
40min
Tartitas de fresa y queso de cabra
30 min
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50min
Huevos escoceses con ensalada de apio y zanahoria
50min
Pay de limón helado con merengue italiano
5h 10min
Helado de Cheesecake con mora azul TM6
14hod. 35min
Papillotes de merluza austral con puré de papas
45min