Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 200 gramů kadeřávku, listy a vyříznuté košťály zvlášť
- 1 stroužek česneku
- 2 ančovičky, naložené v oleji, scezené
- 1 citrón, pouze jemně nastrouhaná kůra
- 35 gramů extra panenského olivového oleje, plus navíc na pokapání
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 480 gramů bílých fazolí, velkých, sterilovaných, scezených a okapaných (2 plechovky po 400 gramech)
- 200 gramů sterilované červené papriky, na plátky (1 cm)
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
- 4 filety mořského vlka (každý cca 90 gramů)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1960 kJ / 471 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Sód
- 1225 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quinoa salát s cizrnou a mangovou salsou
1h
Salát z quinoy s cuketou a mrkví
1 Std. 35 Min
Ovesná kaše s houbami
40min
Fazolové placičky
10 godz. 30 min
Salát Panzanella s mušlemi
Brak ocen
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35 Min
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1h
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Brak ocen
Ruský salát z červené řepy
1h 10min
Quinoa s citrónem a feta sýrem
30 Min
Frittata s cuketou a ricottou (bez lepku)
40min
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25 Min