Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1600 克 水
- 400 克 乌鸡 ,切块
- 2 克 当归 ,1片
- 5 克 枸杞
- 50 克 花雕酒
- 2 片 姜
- 5 克 西洋参
- 5 克 盐 ,根据个人口味调节
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 492.3 kJ / 117.8 kcal
- Białko
- 14.1 g
- Węglowodany
- 3.4 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.1 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 536.8 mg