Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 干竹荪
- 10 克 虫草花
- 600 克 水 ,焯水用
- 400 克 猪肋排 ,切块
- 1000 克 水
- 2 片 姜
- 50 克 花雕酒
- 5 克 盐 ,根据个人口味调节
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 994.8 kJ / 238 kcal
- Białko
- 13.5 g
- Węglowodany
- 3.9 g
- Tłuszcz
- 18.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 539.9 mg