Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 - 15 克 无花果干
- 15 克 海底椰
- 15 克 去皮杏仁
- 600 克 水 ,焯水用
- 400 克 猪里脊肉 ,选小里脊,切4×4厘米块
- 120 克 梨 ,切块
- 1000 克 水
- 5 克 盐 ,根据个人口味调节
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 958.3 kJ / 229.3 kcal
- Białko
- 20.9 g
- Węglowodany
- 8.6 g
- Tłuszcz
- 12.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.4 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 537.2 mg