Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 克 洋葱 ,切块
- 25 克 橄榄油
- 400 克 罐装番茄碎
- 150 克 西班牙辣香肠 或四川辣香肠,切片
- 5 克 盐
- 1 小撮 白胡椒粉
- 800 克 带皮五花肉 ,切3×3厘米块
- 1 茶匙 干牛至叶
- 70 克 白葡萄酒
- 150 克 冷冻豌豆
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 3839.3 kJ / 918.5 kcal
- Białko
- 37.2 g
- Węglowodany
- 17.9 g
- Tłuszcz
- 76.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 25.4 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 972 mg