客家仙草雞湯(使用金屬刀組隔板)
TM6 TM5

客家仙草雞湯(使用金屬刀組隔板)

(Brak ocen)

Składniki

  • 35 克 仙草乾
  • 600 克 帶皮雞腿肉, 切塊(約3-4公分)
  • 1300 克 水
  • 1 大匙 油
  • 3 朵 新鮮香菇 (約50克),切片
  • 12 粒 紅棗
  • 1 茶匙 米酒
  • 1 茶匙 香油
  • 1 大匙 枸杞
  • 1 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
865 kJ / 206 kcal
Białko
19.3 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
12.3 g
Błonnik
0.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy