
Urządzenia i Akcesoria
客家仙草雞湯(使用金屬刀組隔板)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 人份
Składniki
-
仙草乾35 克
-
帶皮雞腿肉 切塊(約3-4公分)600 克
-
水1300 克
-
油1 大匙
-
新鮮香菇 (約50克),切片3 朵
-
紅棗12 粒
-
米酒1 茶匙
-
香油1 茶匙
-
枸杞1 大匙
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
206 kcal /
865 kJ
Białko
19.3 g
Tłuszcz
12.3 g
Węglowodany
3 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品專屬配件食譜
27 Przepisów
Tajwan
Tajwan