Urządzenia i Akcesoria
Ginger and Pear Pie (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
10 portions
Składniki
-
pears peeled, cored and halved400 g
-
fresh root ginger peeled, cut in slices (2 mm)20 g
-
medium eggs2
-
caster sugar120 g
-
Greek yoghurt250 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
vegetable oil70 g
-
plain flour220 g
-
baking powder2 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
icing sugar for dusting20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 portions
Sód
1196.8 mg
Białko
58.5 g
Kalorie
10761.1 kJ /
2572 kcal
Tłuszcz
81.9 g
Błonnik
18.8 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
404.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian Medallions
Brak ocen
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 min
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40 min
Avocado Pesto Orecchiette
35 min
Cauliflower Mac and Cheese
1 godz. 40 min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 godz. 45 min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 godz. 25 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 godz. 15 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min