Urządzenia i Akcesoria
Ginger and Pear Pie (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
10 portions
Składniki
-
pears peeled, cored and halved400 g
-
fresh root ginger peeled, cut in slices (2 mm)20 g
-
medium eggs2
-
caster sugar120 g
-
Greek yoghurt250 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
vegetable oil70 g
-
plain flour220 g
-
baking powder2 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
icing sugar for dusting20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 portions
Sód
1196.8 mg
Białko
58.5 g
Kalorie
10761.1 kJ /
2572 kcal
Tłuszcz
81.9 g
Błonnik
18.8 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
404.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yoghurt with Blueberry and Apple Compote
13 godz. 40 min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 min
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
2 godz.
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 godz.
Leftover Roast Patties with Egg
45 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Red Berry Yoghurt
12 godz. 20 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Steamed Pears with Chocolate Cardamom Sauce
40 min
Cauliflower and Broccoli Gratin
50 min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 godz.