Keto Pumpkin Pie

Keto Pumpkin Pie

3.9 16 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
10 slices

Składniki

Crust
  • almond flour
    7 ½ oz
  • monk fruit sweetener brown sugar substitute
    2 tsp
  • baking powder
    ¼ tsp
  • salt
    1 pinch
  • unsalted butter diced, chilled
    4 oz
  • large egg
    1
Filling
  • pumpkin purée
    15 oz
  • heavy whipping cream
    8 oz
  • monk fruit sweetener brown sugar substitute
    1 ½ oz
  • large eggs
    3
  • ground cinnamon
    1 tsp
  • ground cloves
    ¼ tsp
  • ground nutmeg
    ¼ tsp
  • salt
    1 pinch
Whipped Cream
  • heavy whipping cream chilled
    12 oz
  • monk fruit sweetener (opcjonalnie)
    1 - 2 tsp
    1 - 2 tsp monk fruit sweetener, brown sugar substitute

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 slice

Sód 102.5 mg
Białko 9.7 g
Kalorie 1901.7 kJ / 454.5 kcal
Tłuszcz 43.5 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 20.6 g
Węglowodany 15.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...