Urządzenia i Akcesoria
Chicago-Style Deep Dish Pizza
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
10 slices
Składniki
-
olive oil divided, plus extra to grease1 ½ oz
-
water room temperature11 oz
-
dried instant yeast3 tsp
-
sugar1 tsp
-
all-purpose flour20 oz
-
yellow cornmeal medium grind1 oz
-
unsalted butter melted2 oz
-
fine sea salt divided3 tsp
-
mozzarella cheese cut into pieces, divided13 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces, divided8 oz
-
Italian sausage broken into small pieces (approx. 1 in.)9 ½ oz
-
yellow onions quartered (approx. 1 large)7 oz
-
garlic cloves½ oz
-
canned crushed tomatoes28 oz
-
dried basil½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
rosemary½ tsp
-
dried red chili flakes to taste¼ tsp
-
sliced pepperoni to taste4 oz
-
sliced salami to taste4 oz
-
Canadian bacon diced (approx. ¼ in.)6 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
2115.7 mg
Białko
36.7 g
Kalorie
3089.5 kJ /
738.4 kcal
Tłuszcz
41.3 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
18.4 g
Węglowodany
54.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bagels
1 godz. 20 min
Croquembouche
3 godz. 30 min
Massachusetts Boston Cream Pie
2 godz.
Biscuits and Gravy
40 min
Dutch Baby Pancake
20 min
Cinnamon Rolls
3 godz.
Angel Food Cake
1 godz. 10 min
Cheesy Crust Pizza
2 godz. 20 min
Chicken "Fried" Steak
45 min
Cornbread
40 min
Texas Cornbread
35 min
Biscuits
40 min